Lite tankar ...

Här springer tiden på...Bempa har ju opereat sin högra höft med bravur! Det gick kanonbra! Han är i riktigt bra form o säger själv att skillnaden är stor mot förra gången! Redan nu efter 3 veckor har han tröttnat på att gå hemma...men operationen begränsar honom än..så han kan inte jobba o träna än..träningen är det han längtar efter mest..så nästa vecka hänger han på till Gymmet o kör överkropp...Snacka om att han längtar!

Själv tränar jag så ofta jag kan..mest varje dag..:) Det är sååå skönt och jag mår jättebra av det! Äter fortfarande kolhydratfattigt men är inte lika strikt läängre..nu slinker det ner någon macka o lite godis ibland...o det känns bra att kunna göra det..däremot längtar jag inte ett dugg efter pasta, potatis o ris...det kan jag vara utan! En matig sallad till mitt protein är så mycket godare!








Som sagt...mycket har hänt..Simon har fått en egen lägenhet och flyttat...känns både skönt o lite konstigt...plötsligt är alla "ungar" utflugna! Men eftersom jag vet att han trivs och får den hjälp han behöver så känns det bra...alla mian barn har ett bra liv! det är jag så tacksam över...alla har dom någon att älska o någon som finns nära...det känns fantastiskt skönt!

Är så stolt över dom alla 3!!! 

       
 
       

Jag o Bempa går nya tider tillmötes! Vårt liv tillsammans är underbart! Mycket kärlek och närhet....Mycket framtidsplaner som vi skapar tillsammans och som vi nu vill göra till verkligehet!

        


Bröllopet ska vi skjuta tram ett tag...Det är så mycket som händer omkring oss så vi måste landa lite...hinna med o planera o spara pengar..vi ska ha ett bröllop utan att snåla...och vi vill ha alla nära o kära omkring oss...Vi har inte bråttom...Kärleken är stark..trygg...så bröllop kommer det att bli...snart..men inte i sommar..

Stugan funderar vi på att sälja igen...vi känner båda att vi vill resa...se världen..o malaysia är ett resmål vi längtar till...Vi vill vara fria..att kunna resa, njuta, leva....utan att ha något som medför en massa måsten...så beslutet om stugans vara eller icke vara har gnagt i oss länge...visst...vi hade bråttom..fattade för snabba beslut...Stugan är fantastisk!! Men vi får se längre fram i livet...kanske köper vi en då...:))



Människor tycker kanske att vi är tokiga...knäppa...dumma..men...det är nu vi vill njuta att livet, resorna o den fria tiden vi kan spendera...Det känns jätteskönt att vi har fattat dessa beslut..en lättnad...:=)



  




Tyck till nu alla ni!!!

Är vi heeelt crazy eller...???

Puss o kram!!!

Här händer det grejer!!

Nu är det längesen jag skrev...har inte riktigt känt att jag haft tid o lust att skriva..men nu känns det som att jag kan komma igång igen!
I oktober skrev jag senast...o sen dess har det hänt en hel del!!!
Jag mår fortfarande fantastsikt bra! Har ett underbart liv med mina nära o kära!

Fundera liite över vad det är jag ska skriva om?

Kanske jag bara ska skriva om livet i stort? Eller ska jag skriva om kost o hälsa? Kanske med inslag av min träning?

För mig är det 3 stora viktiga saker  i mitt liv! Kost Hälsa o träning!
Mår så fantastisk bra när jag får träna,äta bra mat o känna mig pigg och glad!Kanske jag kan inpirera andra till bättre livskvalitet?

Tillsammans med min fantastiske Bempa lever jag ett innehållsrikt och härligt liv! Med mycket värme o kärlek! Vi stöttar o peppar varandra i träningen och tränar gärna tillsammans!
 

Han har inte riktigt samma matttänk som jag men det gör inget...vi lagar mycket god mat tillsammans...han med mer kolhydrater än jag bara...

Har sedan i oktober minskat från 71 kg i vikt till 65 kilo! Det har gått förvånansvärt lätt och det är en kost jag gärna fotsätter med hela livet! Men har nu börjat äta lite bröd, yougurt och mysli. Även lite choklar o godis någon dag i veckan!
Mina "kärlekshandtag" är borta o fettet över magen oxå! Jag är verkligen helnöjd!
Tack vara min PT Chrille Lundin! HAn har ett fantastiskt bar tänk när det gäller mat o träning!

Jag mår alldeles utmärkt och känner inte att jag försakar något i mitt sätt att äta o leva!

Vad tror ni därute som läser min blogg?? Vad vill ni läsa om??
skriv o berätta!!



RSS 2.0