HAN HAR FRIAT!!!!

  Vilken midsommar!!! Bempa har friat...i solnedgången på midsommardagen stod vi i havet...med vatten upp till knäna!!!
Då kommeer frågan...Annelie...vill du gifta dig med mig??? Gissa vad jag svarade!!! JAAAAA!!! Helt fantastiskt, MAGISKT!!!

Oj,,,blev helt överrumplad!!! Det kunde verkligen inte vara mera romantiskt!!! Ett stort tack till Lena ( bästa vännen) som fotade detta!!!




Midsommaren kunde inte bli bättre!!! Vackert väder, goda vänner, frieri, dans på "bryggan" o bara allmänt helt underbart!!!

Tack snälla Therese o Jimmie för tårtan! den var underbart god!!! 

Mamma o pappa var ute en sväng på midsommardagen oxå! Jättemysigt! Hade goda bullar o kakor med sig!!

Bilderna får tala för sig själva!!! Så jäkla underbart vi hade det!!!

                                                  

                          







Denna helg har gått i jobbets tecken...

Ja...egentligtn hela veckan!! Började veckan i måndags med att jobba....fick sen hoppa in o jobba lite extra i torsdags...O så har jag jobbat fredag o idag söndag oxå!! Mycket jobb blir det ibland...
Även nästa vecka är det ett extrapass!!
Skulle jobbat onsdag bara..men det blir tisdag o torsdag istället! Kalrt vi ställer upp för varandra! det har man alltid igen vid ett senare tillfälle!!!

Vädret har ju inte varit det bästa så det gör faktiskt inte så mycket! bempa har oxå haft långhelg denna helg..så vi har inte setts så mycket :((

Inte har vi kunnat vara i husvagnen heller...tråkigt..men vi kommer ju va där så mycket vi kan såklart..:)

VAd har då annars härt då??? Inte så väldigt mycket faktiskt! Hade mina härliga barnbarn hos mig en stund i går fm..Therese o patrik skulle inhandla en Diskmaskin..så så fick jag lite kvalitetstid med dom 3 minsta tjejerna i alla fall! Riktigt mysigt!

I går var dt äver studentbjudning för min lillasyster  Chamillas yngsta ...Filip..det var jättetrevligt o gott att äta o dricka...men sen var det oxå den enda kvällen på hela helgen som jag o Bempa kunde umgås...såvi smet lite tidigt...

Hem o drack lite vin o en ny drink som jag fick recept på av en jobbarkompis!!

först lite rom ( ca 8cl )
outspädd rabarbersaft
is..
JAg ville dock ha i lite kolsyra så jag hade i lite Schweppes lime...
JÄTTEGOTT!!!

Vi hade inte tv på på hela kvällen..satt bara o myste o pratade!! Lite bra musik på i bakrunden...så jäkla mysigt det var!!

Det är lika mysigt varje gång!!!

Som sagt...idag har jag oxå jobbat..( o gör fortfarende i skrivandets stund) Och vi har haft en härlig dag nere i Holmhällar!! Jättefint väder o god hemgjord pizza till lunch hade vi med oss!!!

På hemvägen stannade vi till nere i Nisseviken, åt lite mellis där o njöt för fullt!! Hoppas verkligen att värmen o sommaren är på väg igen!!!

I morrn ska vi ha Bempas son Jesper på lite grillning...det ska bli jättemysigt det oxå!!





Kram på er alla!!!


9 månader tillsammans!

Oj vad tiden rullar på....glömmer ständigt att uppdatera bloggen...

Här kommer i alla fall lite nytt...


I onsdags när jag kom hem från träningen väntade Elin därhemma!!! kul överraskning! Hon tyckte att vi kunde ha en liten myskväll o sova över..hon skulle ändå jobba på torsdagen! Kul initiativ tyckte vi!!!

Så vi drack ett par glas vitt vin, pratade o kollade Greys Anatomy som ju är ett måste på onsdagar!!!

På torsdag fm så åkte vi till Lickerhamn.,,,husvagnen! Det blev en underbart mysig helg!! Vi firade 9 månade tillsammans!! Underbara månader som gått så jäkla fort! det har verkligen hänt massor på dessa månader...Även fast allt gått så fort så känns tiden med Bempa o allt som hänt som en självklarhet!

Vi har det heeelt fantastiskt tillsammans!!! Finns så mycket kärlek, värme. humor o närhet!!!


Restaurangen i Lickers har oxå öppnat nu..även rökeriet..så nu jäklar är det sommar! Solen har strålat ikapp med oss o vi har verkligen njutit av helgen!

Inväntade goda vänner som skulle kommit men som tyvärr fick fel på sin bil..så dom kunde varken komma till oss eller till Fårö som dom planerat...synd..men sommaren är ännu lång :))

Här kommer lite bilder från helgen...

                                       



Nu kommer det att bli en jobbarvecka!!!

men..det skulle ju bli lite skitväder denna vecka..så det får gå det...


Ha det bra alla!!!


kram


Höll inte mitt löfte....

Lovade ju att jag skulle skriva lite i går...men det blev alldeles för sent..tiden bara rann iväg!

Det händer mycket nu! Vi är så mycket vi kan i husvagnen och har tagit det ganska lugnt nu när Bempa har haft sin kärlkramp! Men nu har han rensat upp i venenrna i hjärtat och mår jättebra!

Han har kommit i gång med träningen igen och den går bättre än förut! Han känner sig verkligen som en ny människa säger han! Så jäkla skönt alltså!!

Vi har ett fantastiskt liv tillsammans! Är sååå glad att vi träffades!! Han är en alldeles speciellt underbar man! På alla sätt!

Har umgåtts med barn o barnbarn o vänner...Hälsat på mams o paps...
Lilla Tyra Myra växer o frodas! Det är otroligt vad snabbt det går!!!

I lördags hade vi goda vänner( Nettan o Fredrik ) hos oss på lite middag med gott vin!! det blev en hellyckad kväll!
Bilder kommer på det oxå!!

I söndags ( Mors dag) Kom först Simon med paket..Anna Janssons nya bok :) Sen åkte vi bort o grattade mamma så klart..hade köpt en tunika åt henne! Fick då glädjen att träffa några systrar med respektive! Alltid lika kul! Måste snart få till en fest där!!!

Åkte sen till Slite där Tacobuffén stod i det närmaste uppdukad!! Fick en uteros och ett underbart halsband!!! Ska fota det så ni får se!! Det blev en fantastisk dag!


Lägger lite bilder här..så jag får dela med mig av det härliga vi har....


                                    


Har som sagt allt jag kan önska just nu..:)

Kram nu till er alla!!!


RSS 2.0