Sol o vår i sikte!

Efter en natt med en magsjuk o feberyrande man cyklade jag i morse till jobbet! Solen sken o det var alldeles vindstilla! Det luktar faktiskt lite vår i luften!

Bempa blev riktigt magsjuk i går..fyyyy tusan! Med feber o allt...så natten var inget kul! han låg bara o jämrade sig o yrade...så inte mycket till sömn inatt inte..men ...han är ju man...kan inte vara lätt hehehehe :)





Nåväl...Till jobbet kom jag i alla fall...jobbade på o mockade osopade i stallet, fyllde på boxarna med pappersströ o vatten i hinkarna! Det är riktigt härligt i stallet faktiskt!

Dusch o lunch...sen tvättstugan...i o med det soliga vädret tänkte vi då åka o tvätta bilen mellan tvättaren! men tji fick vi! Det var så långa köer överallt! Alla vill tvätta sina bilar nu verkar det som! vårkänslorna spritter! :)
Handlade lite i stället o packade en mellisväska med toast o varm nyponsoppa/ Oboy....körde ut till Själsö där vi hade en härlig em ...hittade lä i solen o bara njöt! tog en promenad vid havet!

Bempis har nu under sen em i alla fall kvicknat till..han har sovit konstant i nästan ett dygn nu!!! Jisses!!!

Vill ju att han ska bli frisk ju! :)







I morrn ska jag o Anna försöka få ihop en tid till o fika i alla fall..är det som kan man sitta ute på hennes baksida o gona sig=)!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0